NIEUWS

Stichting RTA RECYCLE AWARD

De winnaars zijn bekend!

Lees meer

Tabel verwijderingsbijdrage 2021 beschikbaar

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van september 2020 zullen wij de verwijderingsbijdrage met 3% gaan verhogen. Deze verhoging gaat in vanaf het eerste kwartaal van 2021. Hier treft u de Tabel verwijderingsbijdrage 2021 aan. Deze aangepaste bijdragen worden automatisch meegenomen bij elke rapportage die wordt ingediend vanaf 1 april 2021 (over Q1 2021).

Lees meer

Corona en dienstverlening

Stichting RTA volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Dit doet FHI, federatie van technologiebranches, oprichter van Stichting RTA, ook. FHI heeft een actueel digitaal dossier over het coronavirus aangemaakt. 

Lees meer

Tabel verwijderingsbijdrage 2020 beschikbaar

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van het vierde kwartaal van 2019 zullen wij de verwijderingsbijdrage met 5% gaan verhogen. Deze verhoging gaat in vanaf het tweede kwartaal van 2020. Hier treft u de Tabel verwijderingsbijdrage 2020 aan. Deze aangepaste bedragen worden automatisch meegenomen bij elke rapportage die wordt ingediend vanaf 1 juli 2020.

Lees meer

Hoe e-waste een nieuw product kan opleveren

Tijdens de Nationale Recycleweek bekeek Stichting RTA hoe het gehele proces van inzameling tot verwerking in de praktijk verloopt.

Lees meer

14 – 21 oktober 2019: Nationale Recycleweek

Hier vindt u de flyer met daarin de informatie rondom de Nationale Recycleweek!

Lees meer

De Nationale Recyclecampagne

“Nederland dreigt Europees recycle-quotum niet te halen”, zo was te lezen in Het Financieele Dagblad. “Kostbare groei van afvalberg elektronica”, zo kopte De Telegraaf. De afgelopen twee weken stonden de kranten er vol van. Op landelijk niveau wordt er veel aandacht geschonken aan het recyclen van apparatuur. Stichting RTA is een van de initiatiefnemers. Stichting

Lees meer

Afgedankte apparaten vormen ‘onzichtbare afvalberg’

Nationale Recycle Week 14 – 21 oktober 2019. Heel Holland Recyclet.

Lees meer